If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какво общо имат пък Москвичите? Дори Алфа 75 има хидравлика. Покарал съм доста Алфи и на нито една не съм въртял волана с "очевидно напрежение". Управлението на една кола не е като да играеш NFS и да въртиш някакъв USB геврек, пък квото стане. Според мен хидравликите на Алфа са перфектни. Пример за ужасно управление е Punto 2 с пуснато City.
То това сити е само за паркиране. За каране не става според мен, имам чувството, че се е откачило карето на пръта и нямам връзка с колелата
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Дали някой има кординати на Дамян,че Капата ми е за стенд заден мост,тука ми я правиха едни специ алисти,но нещо са я ос...а и при преминаване през дупки задницате сее.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Този месец ми стават точно три години от смяна на ремъците и другите глупости. Пробега е малко под 30 000км. На пръв поглед ангренажния ремък изглежда добре, а и колата е в гараж с постоянна температура целогодишно. Единствено като я изгася след дълъг път и я запаля отново се чува някакво виене на ролки, което изчезва след известно време. Въпроса е, да сменям ли сега или да карам още една година? От Фиат са се презастраховали с тези три години, ама като ги знам какви лайна са тези мотори и ме кара да се замислям. Варианта да сменя само ремъка отпада, поне така ме посъветваха познати.
Ама ти верно ли разчиташ във форум да ти кажат - смени си ремъците или не ги сменяй ?!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Всъщност вече нищо не очаквам. Тези които разбират или са в сервиз и не дават безплатни консултации, или не им се занимава. Така или иначе много рядко влизам тук, но вече и за толкова няма смисъл.
Всъщност вече нищо не очаквам. Тези които разбират или са в сервиз и не дават безплатни консултации, или не им се занимава. Така или иначе много рядко влизам тук, но вече и за толкова няма смисъл.
Тези, които са в сервиз никога няма да ти кажат "не сменяй" -много ясно. Първо, с този съвет поемат една излишна "отговорност" и второ, кой бяга от едно обслужване. Отговорността си е изцяло твоя.
На твое място бих го карал още 1г без никакви притеснения, но махни пистовия ремък и виж дали сутрин ще запали без скрибуцания Ако пак скрибуца сменяй.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment